Ma estére kimarad a kép, jön helyette egy HD minőségű videó.Bubiznak a növények rendesen, nem panaszkodom.Viszont a Staurogyne repens, Ludwigia repens és a Bacopa Australis leveli elkezdtek kilyukadni.Régebben volt ilyen akkor ha jól emlékszem a macro-n emeltem 1ml/20liter/napra, most 5ml-t adagolok naponta.Esetleg megpróbáljak emelni 0,5 ml-t?
Három dolog miatt lukadhatnak a levelek. Az egyik a mostanában bolygatott talaj . A második a növények esetleges sűrűsége . A harmadik egy kis extra vasra lehet szükség. Te látod , hogy melyik megállapítás a helytálló . A macro pont elég.
Talaj volt bolygatva a kövek végett.Akkor lehet ez a gond.Vasat ha adagolok pluszba az nagy gond, mennyire szükséges?Milyen formában lehet adagolni?
Ma estére kimarad a kép, jön helyette egy HD minőségű videó.Bubiznak a növények rendesen, nem panaszkodom.Viszont a Staurogyne repens, Ludwigia repens és a Bacopa Australis leveli elkezdtek kilyukadni.Régebben volt ilyen akkor ha jól emlékszem a macro-n emeltem 1ml/20liter/napra, most 5ml-t adagolok naponta.Esetleg megpróbáljak emelni 0,5 ml-t?
Három dolog miatt lukadhatnak a levelek. Az egyik a mostanában bolygatott talaj . A második a növények esetleges sűrűsége . A harmadik egy kis extra vasra lehet szükség. Te látod , hogy melyik megállapítás a helytálló . A macro pont elég.
Talaj volt bolygatva a kövek végett.Akkor lehet ez a gond.Vasat ha adagolok pluszba az nagy gond, mennyire szükséges?Milyen formában lehet adagolni?
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
2014. március 30., vasárnap 20:21
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
2014. március 30., vasárnap 20:13
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Túl vagyok a kezelésen és kijelenthetem hogy sikeres volt.Eltűntek a paraziták a garnikról.Mindenki jól van, nem volt elhullás sem.Sőt egyre több kis garnit látni.Ma megvolt a vízcsere, difi takarítás, front üveg kis zöld por alga letörlése.Kikerült a levegőztető is, így végre jóval halkabb lett a szobában, mert hát a porlasztó elég hangos volt...Adagoltam bacit is, mert biztos megviselte a kezelés az állományt.Képek majd holnap mert most elég homályos a baci miatt.
Kérdésem az lenne, hogy most jelenleg 14:00 - 20:00 világítok.Ezt szeretném lassan növelni.Heti 30 perc növelés elég lenne?13:00 - 21:00-ig szeretném kitolni...
Nagyon jó elgondolás , hogy fokozatosan növeled a világítási időt , nem egyszerre.
Túl vagyok a kezelésen és kijelenthetem hogy sikeres volt.Eltűntek a paraziták a garnikról.Mindenki jól van, nem volt elhullás sem.Sőt egyre több kis garnit látni.Ma megvolt a vízcsere, difi takarítás, front üveg kis zöld por alga letörlése.Kikerült a levegőztető is, így végre jóval halkabb lett a szobában, mert hát a porlasztó elég hangos volt...Adagoltam bacit is, mert biztos megviselte a kezelés az állományt.Képek majd holnap mert most elég homályos a baci miatt.
Kérdésem az lenne, hogy most jelenleg 14:00 - 20:00 világítok.Ezt szeretném lassan növelni.Heti 30 perc növelés elég lenne?13:00 - 21:00-ig szeretném kitolni...
Igen bazalt.Nagyon könnyen hozzájutok mivel ahol dolgozom ezt használják és hát így nem kell messzire mennem érte.Csak az a baj, hogy elég sok szögletes van közöttük.Keresgélni kell a szabálytalan alakú darabokat, de ezen nem múlik ennyit bőven megér...
Ismét itt és ismét jön a legózás eredménye Ami inspirált...
És ami lett belőle...
Így maradt nem variálom tovább mert most ez tetszik a legjobban és most úgy érzem hogy ez áll a legközelebb ahhoz amit talán a legelején is kiszerettem volna kihozni az egészből
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Multis 2014. március 27., csütörtök 19:15-kor.
a köveket érdemes úgy összeállítani , mintha régen egy darab lett volna a több kisebb , de az idők folyamán széthasadt .
Akkor megvan a mai program ismét Előszedem az összes tartalék követ és megpróbálok valamit összehozni.Egyszer majdcsak meglesz az az elrendezés ami tényleg tetszetős...Bár ha nekem tetszik akkor az már félsiker a többi pedig... Na jó számít más véleménye is
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.