Szerző |
Üzenet |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Megnyírtam a Hydrocotyle tripartita-t.Nem mertem túl sokat visszavágni belőle.Amit levágtam visszaültettem, meglátom mi lesz belőle.HM jobb oldalt elég pofásan néz ki, azt mondom hogy lassan gyep kinézete lesz.Bacopa hamarosan meg lesz nyirbálva ismét, mert már megint nagyon elburjánzott.Lehet megpróbálom picit megritkítani...Képek később...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. április 27., vasárnap 15:50 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Talán annyit a komódról. A középső térelválasztó alá is érdemes lenne tenned valami láb félét. Ezzel a fedlap terhelése középen is alá lenne támasztva. Középen nem tudna lefelé meghajolni.  Így tuti lenne a bútorod ami egyébként pofás cucc és nagyon masszívnak látszik... 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 25., péntek 20:31 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Egész szépen burjánzanak a növényeid , hajrá !
Tapatalk-kal küldve az én ZTE BLADE III-el
2014. április 25., péntek 19:37 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Elég masszív a kiszemelt asztal . Megérdemelne egy akváriumot 
2014. április 25., péntek 18:15 |
|
 |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
|
2014. április 25., péntek 8:57 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: Úgy néz ki, hogy a Rotala észhez tért.Hozza a hajtásokat.Igaz még mindig nem az igazi de legalább valami "életjelet" mutat.Meglátom mi lesz belőle, ha nem alakul akkor sajnos váltanom kell. Rotala rotundfolia a kiszemelt növény, ami hátha jobban fejlődne... A rotundifólia sokkal hálásabb növény.
2014. április 23., szerda 14:06 |
|
 |
Multis
|
Úgy néz ki, hogy a Rotala észhez tért.Hozza a hajtásokat.Igaz még mindig nem az igazi de legalább valami "életjelet" mutat.Meglátom mi lesz belőle, ha nem alakul akkor sajnos váltanom kell. Rotala rotundfolia a kiszemelt növény, ami hátha jobban fejlődne...
|
2014. április 23., szerda 6:54 |
|
 |
Multis
|
Űrdongó írta: Gratula az akváriumhoz. Látszik a növényeken, hogy egészségesek, a vörösek is vörösek. A Dr. Garden mellett mennyire jellemző nálad a zöld-pont alga a köveken? A garnik és a csigák kordában tartják.Én nem is nagyon piszkálom amit letakarítanak az pont elég arra hogy ne legyen se több se kevesebb.Rotala kivételével tényleg jó kondiban vannak a növények.Halak és a garnik is elvannak...
|
2014. április 19., szombat 18:59 |
|
 |
Űrdongó
|
Gratula az akváriumhoz. Látszik a növényeken, hogy egészségesek, a vörösek is vörösek. A Dr. Garden mellett mennyire jellemző nálad a zöld-pont alga a köveken?
|
2014. április 19., szombat 16:32 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: papó írta: Nagyon jó állapotban vannak a növények. Csak jó ez a Dr garden , persze tudni , érezni kell az adagolást .... Rotala-t leszámítva tényleg jól érzik magukat a növények. Dr. Garden-t pedig tényleg csak dicsérni tudom, nekem teljes mértékben bevált.Kimerem jelenteni, hogy ár/érték arányban a legjobb táp, bár hozzáteszem nincs viszonyítási alapom, mivel csak ezt használtam eddig. Nem hiszem, hogy mostanában váltanék, számomra ez tökéletes. OFF: ez kicsit nyalisra sikeredett...  A lényeg , hogy ami jó annak nem kell reklám 
2014. április 18., péntek 19:56 |
|
|