Pontos idő: 2025. május 13., kedd 21:40

Hozzászólás a témához  [ 705 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 71  Következő
 The New Layout 
Szerző Üzenet

Megnyírtam a Hydrocotyle tripartita-t.Nem mertem túl sokat visszavágni belőle.Amit levágtam visszaültettem, meglátom mi lesz belőle.HM jobb oldalt elég pofásan néz ki, azt mondom hogy lassan gyep kinézete lesz.Bacopa hamarosan meg lesz nyirbálva ismét, mert már megint nagyon elburjánzott.Lehet megpróbálom picit megritkítani...Képek később...

2014. április 27., vasárnap 15:50

Talán annyit a komódról.
A középső térelválasztó alá is érdemes lenne tenned valami láb félét.
Ezzel a fedlap terhelése középen is alá lenne támasztva.
Középen nem tudna lefelé meghajolni.
;)
Így tuti lenne a bútorod ami egyébként pofás cucc és nagyon masszívnak látszik...

Kép

2014. április 25., péntek 20:31

Egész szépen burjánzanak a növényeid , hajrá !

Tapatalk-kal küldve az én ZTE BLADE III-el

2014. április 25., péntek 19:37
Adminisztrátor

Elég masszív a kiszemelt asztal .
Megérdemelne egy akváriumot :D

2014. április 25., péntek 18:15

Mai helyzetjelentés:"Hygrophila corymbosa ’Angustifolia’ " megunta a vízi létet és kitört a vízből a fény felé...Legutóbbi nyírás után szépen észheztértek a növények és most tetszik az összekép, bár a Rotala SP. Green még kicsit fejlődhetne akkor biztos jobban nézne ki.HM terjeszkedik a jobb oldalt kitartóan, Alternanthera reineckii Mini már nem is annyira mini elég szépen megnőtt.Staurogyne repens szintén szépen növöget de a Marsilea Crenata még mindig csak stagnál.Hydrocotyle
tripartita szépen elburjánzott, előbújt a kövek között.Világítási időt sikerült gond nélkül felemelni napi 8 órára.Front üvegen még mindig minimális zöld por alga van de ezen kívül semmi.Hétvégén szétszedem a szűrőt egy kis vazelinezésre :ostor: mert néha-néha egy kis levegőt szív be valahol.Sajnos a ledes világítás projekt egy picit vakvágányra kerül mivel eladták a tápegységet amit szerettem volna és most keresgélnem kell másikat helyette.LED-re is picit spórolnom kell most mert van egy kiszemelt kis komód amit jó lenne megvenni és akkor mindent eltudnék "rejteni" ami sokat dobna a szoba összképén.Tető még sajnos mindig nincs meg de nem sürgetem a bádogos mestert, nehogy valamit elszabjon rajta.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A kiszemelt kis komód...
Kép

Kép

2014. április 25., péntek 8:57
Adminisztrátor

Multis írta:
Úgy néz ki, hogy a Rotala észhez tért.Hozza a hajtásokat.Igaz még mindig nem az igazi de legalább valami "életjelet" mutat.Meglátom mi lesz belőle, ha nem alakul akkor sajnos váltanom kell. Rotala rotundfolia a kiszemelt növény, ami hátha jobban fejlődne...

A rotundifólia sokkal hálásabb növény.

2014. április 23., szerda 14:06

Úgy néz ki, hogy a Rotala észhez tért.Hozza a hajtásokat.Igaz még mindig nem az igazi de legalább valami "életjelet" mutat.Meglátom mi lesz belőle, ha nem alakul akkor sajnos váltanom kell. Rotala rotundfolia a kiszemelt növény, ami hátha jobban fejlődne...

2014. április 23., szerda 6:54

Űrdongó írta:
Gratula az akváriumhoz. Látszik a növényeken, hogy egészségesek, a vörösek is vörösek. A Dr. Garden mellett mennyire jellemző nálad a zöld-pont alga a köveken?

A garnik és a csigák kordában tartják.Én nem is nagyon piszkálom amit letakarítanak az pont elég arra hogy ne legyen se több se kevesebb.Rotala kivételével tényleg jó kondiban vannak a növények.Halak és a garnik is elvannak...

2014. április 19., szombat 18:59

Gratula az akváriumhoz. Látszik a növényeken, hogy egészségesek, a vörösek is vörösek. A Dr. Garden mellett mennyire jellemző nálad a zöld-pont alga a köveken?

2014. április 19., szombat 16:32
Adminisztrátor

Multis írta:
papó írta:
Nagyon jó állapotban vannak a növények.
Csak jó ez a Dr garden , persze tudni , érezni kell az adagolást ....

Rotala-t leszámítva tényleg jól érzik magukat a növények. Dr. Garden-t pedig tényleg csak dicsérni tudom, nekem teljes mértékben bevált.Kimerem jelenteni, hogy ár/érték arányban a legjobb táp, bár hozzáteszem nincs viszonyítási alapom, mivel csak ezt használtam eddig. Nem hiszem, hogy mostanában váltanék, számomra ez tökéletes.

OFF: ez kicsit nyalisra sikeredett... :pápá: :buksi:

A lényeg , hogy ami jó annak nem kell reklám :D

2014. április 18., péntek 19:56
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 705 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 71  Következő